I love shopping!

Vilda, 7 år är inte direkt någon badkruka. Från dag ett har hon badat som en tok och den mesta av tiden har hon befunnit sig under vattnet. Dyk och kullerbyttor både fram- och baklänges har dock sina nackdelar. Idag har Vilda varit hos doktorn för andra gången här nere i Sydafrika pga att hon har ont i båda öronen. Inflamation konstaderades i det ena och för mycket vax i det andra, detta innebär snålt med bad och pencilin. Stackars Vilda! Som tröst efter dagens läkarbesök åkte vi, tjejgänget i "familjen" till Somerset Mall för en eftermiddag med shopping.


Ett stort shoppingcenter med fyra ingångar och nog med klädbutiker för att släcka en shoppingtörstade tjejs behov. Pick and pay är egentligen en matvarubutik här i Sydafrika men de säljer även endel kläder och skor, där köpte jag ett linne och två par ballerinaskor för sammanlagt 160 svenska kronor. Det bör dock tilläggas att kvalitén på skorna inte var den bästa men nu är jag i alla fall lycklig ägare till ett par rosa och ett par turkosa vårskor som förhoppningsvis tål några användningar.

Framåt eftermiddagen åkte vi till en vingård fem minuter bort som heter Vergelegen där det nalkades picknick och konsert. Det var fullt av människor och väldigt vacker natur. Efter lite picknickmys åkte jag hem med Viggo och Viola som behövde sova. Resten stannade kvar och lyssnade på konserten.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0