Min favorit

Passade på att ta lite foton på min favorit i helgen när jag var där.
Lilla lilla Axel, kan man bli sötare?

Matfokus

I fredags åkte jag ner till Halmstad för att umgås lite med mina systrar med familjer. Vi lagade tacos vilket ni kan se här nedanför. Extremt fokuserade (och extremt hungriga) var vi.
Mysigt att träffa er igen!
 

GRANDMA

Idag lämnade min fina farmor oss med två månader kvar till sin 96-års dag.
Är tacksam för det långa liv hon fick här på jorden och glad över att veta att hon är på ett bättre ställe nu.

Mitt hem

Ni är många som inte vet hur jag och Sofia bor så jag tänkte jag kunde bjuda på en liten titt från vardagsrummet. Här är allting så gott som färdigt och jag känner mig otroligt nöjd. Det känns verkligen som hemma.
Jag älskar att ha färska blommor hemma, det är verkligen så stor skillnad mot att ha plastblommor .Har blivit lite trött på tulplaner dock då de dör för mig så snabbt så nu senast fick det bara bli en liten rosa ros till fatet på soffbordet.
 
 

Fettisdag

En kompis till mig jobbar på ett bröd- och bullställe i stan och igår på bibelskolan hade hon tagit med sig två semlor som jag fick. Jag gav bort en till min roomie Sofia och den andra avnjöt jag till förmiddagskaffet tidigare idag. Vardagslyx när den är som bäst.

God morgon

Att jobba hemifrån har sina fördelar. Idag hann jag göra en riktig brakbrukost och kunde avnjuta den i soffan framför datorskärmen.
 
Passar på att vara lite effektiv när jag för en gångs skull är hemma och har tvättstugan bokad så att jag kan ta itu med min underbara klädhög som bara växer och växer. Ska även passa på att packa min väska och ladda inför hemresa på torsdag.
 

Jag <3 kaffe

Okej nu har jag bott i Stockholm i 17 månader och har därmed tagit efter vissa fasoner.
Förut köpte jag sällan kaffe på caféer och numera är det nästan en daglig rutin.
Hade jag köpt kaffe för ett år sedan hade jag köpt en latte.
Nu har mina önskemål specialiserats lite...
Just nu beställer jag: En extra varm (de värmer inte upp mjölken tillräckligt!) latte på soyamjölk och ett sugrör till den tack.
 
Men jag pratar fortfarande grov smålänska så även om vissa saker förändras förblir andra som de alltid har varit.

Heaven on earth

Nu var det längesedan jag skrev någonting här igen. Jag mår superbra och livet rullar på. Jag jobbar, pluggar, kyrkar osv och stormtrivs i min nya lya.
 
Tänkte att jag måste visa er lite bilder från förra helgen då jag och var med två blivande brudar, Ebba och Karolina, på bröllopsmässan på Grand Hotel i Stockholm. Det var väldigt roligt och inspirerande. Man fick goodie-bags från nästan alla utställare och de flesta innehöll en chokladbit och massa broshyrer och lappar, inte så rolig med andra ord. Vi åt så sjukt mycket godis att jag hade ont i magen flera dagar efteråt. Ladurée bjöd på macrones (jag åt 4 st!), det fanns en chokladfontän där man doppade marshmallows och mycket mycket annat. Heaven on earth helt enkelt!
 

RSS 2.0