ProViva


Har haft en natt som heter duga. Vaknade oräknerliga gånger av att jag mådde illa och halv fem satte det igång. Nu verkar det dock vara bättre. Känner mig lite mörbultad och tom i magen men har fått i mig lite ProViva så snart är jag nog på bättringsvägen. Kunde självklart inte åka till jobbet idag vid halv sju utan fick stanna hemma och sova.

Klockan tre i eftermiddag hade jag tid hos vårdcentralen för att ta första sprutan mot TBC men det fick jag ställa in eftersom att mitt imunförsvar har fullt upp med magen. Anledningen till att jag ska ta den vaccinationen är att det finns väldigt mycket mer fästingar uppe i Stockholm än vad det finns här nere. Det hade inte jag en aning om men det är lika bra att göra som mamma säger så man är på den säkra sidan. Ny tid på tisdag och jag som hatar sprutor - hur ska det gå?


Något av det godaste


Har troligtvis ätit säsongens sista jordgubbar ikväll. Jag och mamma har sagt sådär ett bra tag nu, åtminstone i en veckas tid men varje kväll överraskas jag över att mamma köpt en liter. Nu tror jag dock att det är slut på det men jag hoppas såklart på jordgubbar imorgon också...


Ur Bibeln

Ha din glädje i Herren,
han ger dig allt vad ditt hjärta begär.
Lägg ditt liv i Herrens hand
Lita på honom, han kommer att handla.

Psalm 37: 4-5


Packplaner


Såhär ser vyn ut från min säng just nu. Köpte några plastlådor på Rusta här om dagen som jag tänkte packa lite saker i. En låda ska innehålla sladdar och sådana där tekniska saker, en annan ska innehålla badrumsartiklar och de andra två har jag inte några planer för ännu.

Magda och mamma hämtade upp mig på jobbet idag. Vi åkte till Ge-kås i Ullared vilket inte var så smart. Det är industrisemester, dåligt väder och löning. Behöver jag säga att jag är helt slut? Drog till mig lite sockar och en hårtork sen ställde jag mig i kö, det var ingen idé att ens försöka fynda.


Rabarberpaj


I eftermiddags kom Carro och Martin förbi på vägen mellan Stockholm och Halmstad vilket resulterade i att mamma bakade paj - mums! Den här varianten hade en botten av smuldeg och mandelmassa, ovanligt men gott.


Grillkväll

Igårkväll var vi bjudna till Markus och Hanna som tände grillen ute i Boda.
God mat och gott sällskap resulterade i en mycket trevlig kväll.

Kvällen avslutades inomhus med kortspelsturnering och fika.
Jag som var helt slut efter många dagars jobb smög iväg och letade upp en säng efter midnatt...
Där sov jag gott tills vi rattade hemåt igen en timme senare.
Go kväll!


Nikon d3100


Min kamera skulle nog kunna gå att laga men eftersom att jag varken har någon garanti eller reklamationsrätt skulle det bli dyrt och då tänkte jag att jag lika väl kan köpa en ny kamera. Därför har jag precis i skrivande stund klickat hem kameran ovan - Nikon d3100. Nikon är ett sjävklart val eftersom att jag haft en i tre år och har varit supernöjd.

En väldigt tråkig och saftig utgift skaffade jag mig precis men det får det vara värt. Jag fotograferar väldigt mycket och skulle inte vilja vara utan kamera. Nu kan ni vänta er nya fina bilder i denna blogg framöver!


VBTG

I lördags innan middagen hos mig samlades hela gänget vid Borlången för att fotograferas. Dessa foton ska defenitivt framkallas och sättas in i ramar för att sedan packas ner i flyttkartongerna. Vad vore jag utan dessa tjejer? Ingenting.


Världens bästa tjejgäng
http://vbtg.blogg.se/


Något gick fel

Efter en vecka bestående av sex dagars jobb är man inte så kaxig just nu. Avslutade dessutom med ett 24-timmars pass söndag-måndag så nu ska jag bara vara hemma och vila upp mig (i några timmar iallafall). Har åkt på en ordentlig förkylning som kräver en hel del vila så morgondagen blir lugn och sedan börjar jag jobba igen på onsdag.

Strax efter att bilden i nedanstående inlägg togs gick min kamera sönder. Min kära nikon D40 som varit min vapendragare i många år nu. Jag och mamma ska åka till Gislaved imorgon och se om de kan laga den annars vet jag inte vad jag ska göra. Håll tummarna för att det löser sig annars lär denna bloggen bli väldigt tråkig.


Scrapbooking


Flytten närmar sig med stormsteg, nu är det bara fyra veckor kvar här hemma i lilla Smålandsstenar. Förra veckan använde jag mitt presentkort på Hämta och köpte denna underbart fina låda. I den ligger mitt scrapmaterial som ska med upp till Stockholm. Jag behöver köpa en hel del nytt men lite gammalt får hänga med också.


Lördag på Persikovägen

I lördags samlades hela det glada tjejgänget hemma hos mig för lite reunion då alla var på hemmaplan igen. Vi åt trerätters och hade det allmänt trevligt.Vi börjar så smått förbereda oss mentalt på att åka på våra egna håll till hösten. Jag och Emelie får det dock lite extra jobbigt eftersom att vi två är helt själva i vardera städer (Jag i Stockholm och Emelie i Göteborg) men det ska vi nog fixa galant. Till hösten är vi utspridda i Stockholm, Göteborg, Växjö, Jönköping och Borås - tänk så mycket roliga resor som ligger framför.


Michael Kors


Igår hämtade jag ut en studentpresent som jag har suktat efter länge.
Den får absolut följa med upp till Stockholm i Augusti.


Min bästa


Det absolut jobbigaste med att flytta om sex veckor är att min mamma inte kommer att följa med. Vet inte hur det ska gå att bo 40 mil ifrån dig älskade mamma


Midsommar i Sigtuna

Under midsommarhelgen åkte jag till Ebba i Västerås. Själva midsommar firade vi i Sigtuna med härligt folk från Märsta och Västerås. Dagen innehöll allting som en äkta svensk midsommar bör. Kranstillverkning, midsommarmat, dans runt stången och årets första dopp.

RSS 2.0