Är tacksam för livet

Ser en video med Lotta Gray, festredaktör på Se & Hör. Hon drabbades av cancer i tjocktarmen, nygift och med ett litet barn.
I slutet av videon säger hon de här orden: Om jag fick drömma fritt då önskar jag att jag fick leva, det finns inget annat viktigt för mig.
http://www.youtube.com/watch?v=3FJmz8ZcTQU&feature=player_embedded


Julia var här


I helgen var Julia här och hälsade på. Jag hade inte med mig kameran alls, den enda bilden som togs var den här. Jag tog den i ren desperation för att jag skulle ha en passade bild att publicera till detta inlägg.

Jag och Julia har haft en jättemysig helg här i Stockholm. Den har innefattat en hel del strosande på gatorna, ganska många fikor, lite shopping, en bio och en heldag i kyrkan. Visst låter det bra?
Tack Julia för att du kom upp och förgyllde min helg ♥


Den minsta


Nu var det ett litet tag sedan ni fick se en bild på minstingen Viola. Hon bara växer och växer. Varje måndag när jag kommer tillbaka till jobbet tycker jag mig se förändring hos henne. Tänderna växer ut, hon blir längre, tyngre och mer medveten om saker. Det enda som blir oförändrat är håret. Det har fortfarande inte velat komma något hår på främre delen av huvudet vilket gör att Viola ser ut lite som skalle-Per (men mycket mycket sötare såklart.)


Efterlysning

Jag har två efterlysningar jag vill göra. 1. Mina glasögon som försvunnit. Svarta bågar med genomskinligt glas. 2. En vit Hunky Dory-kofta. Tunt material med volanger längst sidorna. Vänner, om ni har något av detta hemma hos er (jag har visst blivit glömsk) så hör av er snarast!

Make up

I fredags var jag på make-up studion där en av mina äldsta barndomsvänner, Caroline, går en utbildning. Hon ska bli make-up artist och dagen till ära fick jag sitta modell.


Det var jätteroligt och Caroline är superduktig.
Jag är helt säker på att du kommer lyckas vännen!


Det där med kändisar...

Igår på 16-mötet på Nalen satt Carola bakom mig och idag på morgonen när jag var på SATS stod Orup där och lyfte skrot. Det måste ju bara betyda någonting! Eller?
När man kommer från ett sådant litet ställe som jag gör är det lätt att bli lite kändisgalen när man kommer upp hit. Nästan varje gång jag ser en kändis smsar jag någon som kan tänkas tycka det är kul att höra att jag "träffat" just den personen. Det är nästan så att jag vill börja skriva en lista på alla kändisar jag sett här upp i Stockholm, jag är liksom lite obsessed vid kändisar, har ni märkt det eller? Ni som får mina sms har nog gjort det haha...Ola och Lisa


De sista att presentera i familjen Gunnarsson är föräldrarna Ola och Lisa.
Superbra människor som verkligen tagit emot mig och som fått mig att trivas jättebra här uppe.


Vilda


Här är Vilda - äldst av de tre barnen jag tar hand om.
En mycket bestämd ung dam som minsann låter oss veta vad hon vill och vad hon inte vill.
Hon älskar sina småsyskon och är så hjälpsam och mysig mot dem (och oss andra ofta också... ;-))
Är Vilda ledsen är det bara att lyfta fram Viola framför näsan på henne så är "problemen" som bortblåsta.

Och då undrar ju jag, fungerade jag också som lockbete till mina storasyskon mamma?
Sjukt effektivt!


Från en sjukling

Oj vilken dålig uppdatering ni fått den senaste veckan. Jag lever men är tyvärr sjuk för tillfället. Lite feber, halsont och snorig näsa är det som stör mig just nu men med mammas huskurer ska jag nog vara på benen snart igen. Idag vaknade jag upp hos mina kusiner och har därför slappat där hela dagen. Ska alldeles strax äta middag sen åker jag nog tillbaka till Lidingö igen för att lägga mig tidigt och sova bort allt som ställer till det i min kropp för tillfället.
Roligare uppdatering kommer när jag är frisk igen.


I Dagens Nyheter

Missar kvällens event på Lidingö och skönt är väl det, jag hade ju haft beslutsångest x1000 när jag skulle välja kläder...


Viola

Igår fyllde lilla Viola 1 år. Jag har bara hängt med denna lilla krabat i tre månader men oj vad det känns som vi har känt varandra länge. Hon firades med ballonger, paket och skönsång. Grattis grattis grattis!


En dag på Skansen

Idag har jag, alla tre barnen och deras mormor Inger varit på Skansen och kollat på djur. Inte bara kollat utan klappat och känt lite också. Jag kunde ju inte vara sämre än barnen så jag klappade faktiskt en orm - det ni!


Bra barn - bra dag!


RSS 2.0