Det blev en dag på strandenEn enda ledig dag den här veckan och vädret var verkligen på topp. Bilen avgick tidigt från Smålandsstenar och vi var nästan först på Tylösand idag, men absolut inte själva efter lunch då resterande började vakna till liv.

En riktigt bra dag.


Välkommen!Nu väntar vi med spänning på att lill* kurre ska göra entré.


Något gott...I tisdags gjorde jag en supergod och faktiskt ganska nyttig efterrätt.
Man blandar bara kesella, hallon (eller jordgubbar om man hellre vill det) och hackad mörk choklad. Allt efter behag. Låt stå i frysen ca 1 timme och sen är det färdigt.


Andas ut


Åkte ner till Halmstad igår efter jobbet och medan mamma och Carro stökade med att riva tapeter och fixa i trädgården tog jag cykeln ner till stranden för lite tid för mig själv.
Skärgårdsliv

Är precis hemkommen efter fyra härliga dagar i Göteborgs skärgård. Min kamera låg i väskan hela vistelsen men här kommer lite bilder från min iPhone.

Det var Hönökonferensen 2012 det och inte en enda hönökaka har jag ätit.


i Halmstad

Igår jobbade jag natten så jag slutade idag på morgonen. Måste säga att det är en konstig känsla att börja dagen med att sluta jobbet. Så skönt!
Framåt lunch satte jag mig i alla fall på tåget ner mot Halmstad för att först göra lite shopping och sen möta upp min familj för lite middagsmys hos Magda & Andreas i Frösakull.En mysig kväll som avslutades med en promenad vid havet.


GF12


Igår på förmiddagen körde jag, Emelie och Ida ner mot Hamstad. Vi hade tänkt ha picknick på vägen, strosa runt lite i Halmstad och sedan framåt eftermiddagen åka till Gullbrannafestivalen.

Dessvärre var inte vädret på vår sida så picknicken fick bli i bilen på en rastplats.
Shoppingen var inte superrolig så vi drog oss sakta men säkert mot Gullbranna där det blev desto bättre. Massa skönt häng och folk man inte träffat på länge och senare på kvällen behagade till och med solen komma fram. En ledig dag av högsta kvalité helt enkelt.


Blommor och såntÄr hemma hos min piffiga mamma på Persikovägen.

Igår var det fullt upp med dop hela dagen så idag var egentligen första riktiga dagen hemma och vet ni vad, jag har varit så rastlös! Har gått tre promenader för att tiden ska gå och resterande tid har jag försökt läsa lite men inte funnit någon ro så mest av allt har jag kollat facebook och instagram som om jag inte vore riktigt frisk.
Det blir nog bra med lite lugn och ro för mig, jag ska bara komma in i det.
Imorgon börjar jag jobba så då mår jag förhoppningsvis bra igen.

/Orolig tjej


RSS 2.0