Let it snow

 Igår kom första snön (om inte det lilla lilla i Oktober räknas) hit till Stockholm och det har snöat lite hela dagen så det är verkligen ett vinterland här uppe nu. Jag är inte direkt superförtjust i snö men tycker att det har en grym förmåga att locka fram julstämningen, efter jul då kvittar det om det är vitt på marken eller inte tycker jag.
 
Imorgon hoppas jag på att få lite tid till att pyssla julkort.
Jag älskar alla förberedelser inför julen!
 
 

Best of Australia

Här kommer lite bilder från min resa ner till Australien i oktober.

Dags för nagellack

Vi är inne i november nu och julen närmar sig med stormsteg. Det är först nu, i mitten på november som jag tycker att det är okej att ha rött nagellack. Jag har provat x antal gånger resterande månader på året men måste ta bort det med aceton efter en stund. På andra är det jättefint men på mig känns det inte rätt om inte det är runt jul. Nu är det 39 dagar kvar till julafton så nu bestämmer jag att det är okej.

Dop i Söndrum

I helgen åkte jag hem till Småland för att hälsa på vänner och familj. Jag hade inte varit hemma sedan i augusti så det var verkligen på tiden. Anledningen till att det blev just denna helgen var för att familjens lilla stjärna Axel skulle döpas och därmed ställdes det till med dopkalas.
Axel Karl Edward heter den här lilla sköningen.
Sötare kille får man leta efter.

Viola 2 år

Tog den här bilden på Violas födelsedag.
Tycker att den symboliserar den busiga 2-åring hon är ganska bra.

Glasskalas

I fredags fyllde Viola två år och i måndags var därför dagmamma Ingela och alla kompisar hembjudna till oss på lite tårtkalas. Viola var helt till sig i trasorna. Paket, massa kompisar och glass! Det var ju bara för bra för att vara sant...
 

Tillbaka till ruta ett

Jag är tillbaka i kalla Sverige igen efter två fantastiska veckor i Australien. Jag landade i torsdagskväll och har sedan dess gjort allt för att komma in i tidsrytmen, vänja mina ögon vid mörkret och packa upp min stora rosa resväska. Nu känner jag mig på banan igen och idag har jag kört igång med jobb x2 igen så allt är som vanligt. Bilder från resan kommer dyka upp på bloggen inom kort.
 
Här är en bild från i fredags då vi hade fredagsmys på Pärlvägen.

RSS 2.0