It's friday

Nu är det återigen helg. Jag har skrivit dugga idag och har inte hunnit reflektera över att denna vecka faktiskt också snart är slut förrän jag var färdig i skolan klockan fyra i eftermiddags. Känner mig väldigt trött i huvudet så idag blev det hemmakväll med mig själv.
Imorgon ska jag åka till Enköping för att kolla festlokal och kyrka till Ebba och Oscars bröllop. Massa massa bröllopsplanering imorgon helt enkelt och sen kyrka på söndag.
Förra helgen hade jag och en kompis som heter Johanna lite födelsedagsmiddag på en restaurang här i stan. Vi blev över 30 personer och det var så trevligt! Så trevligt att jag glömde bort att ta kort. Hann dock ta två stycken i slutet av kvällen på ett gäng väldigt fina tjejer. Håll till godo!

Ja må jag leva

I helgen var jag hemma i Småland och firade min 21-års dag. Vaknade av att mamma kom in och sjöng på morgonen och senare på dagen kom Carro och Axel för att gratulera och äta tårta. De stannade sedan hela helgen och vi busade endel, jag hann träffa både gamla vänner och släktingar och vi hann med en riktigt god födelsedagsmiddag för oss systrar som alla fyller år i April. 
Nedan följer lite bilder från min födesedag. 

RSS 2.0