Början på någonting nytt

Idag är början på någonting nytt. Jag har precis varit på Södertörns högskola för upprop till min nya kurs, Företagsekonomi A. Ny skola, ny klass, nytt allt. Man måste verkligen lära sig att vara anpassningsbar när man gör som jag och läser fristående kurser. Så fort man börjar känna sig trygg där man är börjar någonting annat men jag är överlag ganska dålig på att känna mig bekväm med det så det är superbra för mig att öva mig och lära mig. 
 
Första skoldagen börjar på måndag med föreläsning 14-17. Är så tacksam över att jag kom in på denna kurs så jag ser fram emot att se vad den har att erbjuda. 
 
Tills dess massa saker som händer i kyrkan vilket jag älskar!
 

Axel 1 år

För några veckor sedan när jag var hemma i Småland fyllde min lilla favorit Axel 1 år. Kan inte förstå att det redan gått ett år sedan han föddes, tiden springer verkligen iväg. VI firade i alla fall detta med tårtkalas i trädgården på Körsbärsvägen. 
Stort grattis till världens finaste Axel!
 
 
 

Meraba

En veckas semester hade jag i år och den spenderades på bästa sätt - tillsammans med goda vänner i Turkiet. Sol, bad, god mat och mycket slapp stod på schemat. Det var så otroligt varmt så man orkade inte göra så mycket mer. 
 
Nedan kommer lite bilder på när vi var på morgonmarknad. Precis utanför vårt lägenhetsområde spärrade de av en hel väg och satte upp massa tält och gjorde det till en lång lång gång med massa shopping. 
 
Som jag skrev tidigare blev det endel häng på stranden...
 
Och när vi varit på stranden några timmar gick vi framåt eftermiddagen upp till poolbaren och åt en sen lunch. 
 
En kväll bestämde vi oss för att ta en taxi in till Alanya stad. Vi kände helt klart av partypulsen så fort vi klev ur taxin. Så mycket liv och rörelse! Vi satte oss på en jättemysig takterass och åt middag och sedan gick vi och prutade till oss lite turkiet-kopior. 
 
Poolen by night och solnedgången från balkongen där vi åt mysiga frukostar på snacksade efter stranddagar. 
 
En annan dag på stranden...
Vi tackar Turkiet för det här gången och säger (förhoppningsvis) på återseende. 
Memnum oldum!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0