Sunday = funday


Nothing in your life is accidental

Nothing in your life is accidental. The pleasures and pains, the opportunities and obstacles, God can use it all. There is nothing God cannot use for good in your life if you'll hand it over to him - and then trust him.
 

10 saker att göra innan du dör

I söndags var jag i kyrkan som vanligt och hade en fantiskt bra dag. Temat för januari månad är "Ditt bästa liv nu." Vissa människor väntar hela livet på att börja leva och det tycker jag är helt fel. Man vet aldrig när livet tar slut så gör det bästa av livet där du är. Nu.
Ingen som ligger på sin dödsbädd ångrar att han eller hon inte hoppade bungyjump eller gjorde mer äventyrliga saker. En studie visar att människor som är nära döden önskar att de haft mod till att våga leva det liv de ville och inte det liv som var accepterat av andra. De önskar också att de hade tillåtit sig själva att vara gladare.
Söndagens predikan hade titeln "10 saker att göra innan du dör" och jag tänkte lista dem här. Du som vill, ta till dig och applicera på ditt liv 2013. Ditt bästa liv nu.
 
1. Läs igenom hela Bibel
2 Ställ i ordning ditt livs trädgård
3. Stå i dop-bassängen tillsammans med en vän som du lett till Jesus.
4. Förlåt någon som inte förtjänar det.
5. Ge en gåva i tro som är långt bortom de vanliga proportionerna för någon annans skull.
6. Hitta en passion i livet som påverkar vardagen.
7. Lär dit uttrycka dina känslor.
8. Tillåt dig själv att vara ok och lycklig.
9. Lämna något till nästa generation.
10. Skriv din egen gravsten.

Fredag

Första riktiga jobbveckan är avslutad. Har jobbat heltid denna veckan eftersom skolan inte börjat än och när jag lämnade kontoret 16.30 idag hade jag sånt otroligt skön känsla. Åkte raka vägen till affären, handlade lite gott och sedan åkte jag till gymmet. Vad hände där liksom? Åkte i alla fall hem och lagade mat efteråt och nu har jag smällt i mig resterna av en Ben & Jerrys så ni behöver inte vara oroliga att jag blev av med några kalorier.
 
Ligger just nu bara hemma och kollar på tv och nuter av att bara ta det lungt. Det har varit en väldigt hektisk vecka både innanför och utanför jobbet så nu blir det relax hela helgen.
 
 
 

Happy new year!

 
Nyårsafton spenderade jag med goda vänner hemma hos familjen Lindahl i Smålandsstenar. God mat, fina vänner och mycket skratt får vara orden som sammanfattar nyårsafton 2012/2013.

Mitt i flytten

Nu är jul och nyårsfirandet hemma i Småland över och i tisdags gick flyttlasset upp till Stockholm. När vi kom fram till mitt nya boende drabbades jag av magsjuka och var inte på benen förrän onsdag eftermiddag vilket har gjort att onsdagkväll och hela dagen idag har varit väldigt hektiska. Jag har packat upp 50 lådor (känns det som) och hunnit med en rejäl runda på IKEA tillsammans med mamma. Och mitt i allt det här trillar det in jobbmail och brev från SU och allt möjligt... Jag kan säga att stressnivån har varit aningen hög.
 
Måste också i detta inlägg passa på att tacka mamma, pappa och Carro som har åkt med upp för att hjälpa mig att komma i ordning. Jag är oerhört tacksam för den hjälpen ska ni veta. Kram kram
 
 
PS Bilder från mitt nyårsfirande kommer.RSS 2.0