Microeconomics

I lördags skrev jag min första tenta på universitetet. Jag har läst kursen mikroekonomi sedan januari och i lördags var det dags att visa vad jag har lärt mig. Nu känns det otroligt skönt att kunna skrota denna bok och gå vidare. På tisdag börjar vi nya kursen makroekonomi vilket jag ser fram emot. 

Besök

Förra veckan hade jag finbesök här uppe i huvudstaden nämligen min syster Magda.
Vi hade en heldag på stan med lite shopping och sen köpte vi med oss fikabröd från Gateau och åkte hem till mig och njöt av detta goda. 
Kvalitetstid när den är som bäst!

Måndag

Det är inte ofta jag vid en ledig stund kommer på tanken att skriva ett blogginlägg men så vart fallet idag. Jag sitter just nu på ett café. Har varit i skolan hela dagen och tänkte bara landa en stund innan det är dags för kvällsbibelskolan. Jag ska vara där kl 17 och hjälpa till att förbereda så det blir bara en liten kaffepaus här innan jag måste röra på mig igen.
Är så glad att jag mitt i allt pluggande tog mig tiden att gå även andra året på bibelskolan, det har verkligen gett mig så mycket!

Hoppas att ni har haft och fortsätter att ha en bra måndag. 
Bless you all

Ett sista farväl

Jag flög hem till Småland i tisdags för att i onsdags ta ett sista farväl av farmor Maja. Det var såklart jättejobbigt men nu får hon vila fint bredvid farfar.
Kommer sakna dig, tack för alla fina minnen 
 
 
 
 
 

Skatter och sånt

Det här är kort och gott mitt liv just nu. Eller nej, jag gör massa annat också men eftersom jag pluggar på heltid och dessutom tycker att det är ganska intressant (de delar jag förstår) så blir det lätt att mycket av min tankekapacitet går till termer inom ekonomi nu. Känns lite underligt måste jag säga. Jag trodde aldrig att jag skulle vilja börja plugga igen efter gymnasiet men 1,5 år var nog en bra paus för mig för att kunna uppta det senare och kunna känna glädje över det.
 
Om dryga tre veckor är det dags för min första tenta och jag känner mig aningen nervös men det är bara att läsa, läsa, läsa och banka lite i skallen så att det går in.
 

Forever young

I fredags var jag på årets bästa party.
Som jag hoppas att ni kan se på bilderna nedan så var temat 80-talet.
Alla gick all in och till och med pastor Andreas som förvandlades till en långhårig rockstjärna.

RSS 2.0