Wiggo Theodor Egon

Idag var det dop för nya tillskottet i släkten - Wiggo! Hela släkten på ungefär 40 personer samlades i Hestra kyrka för dopceremoni och sedan lunch i församlingshemmet.

Time flies by

Ligger i min säng på Pärlvägen för sista gången på några veckor. Imorgon åker jag hem till Smålandsstenar för lite sommarlov. Visserligen ska jag jobba men det blir ändå lite miljöombyte och lov från all storstadsstress (som faktiskt existerar och har större inverkan än vad man tror.)

Tänker på året som gått och förundras över hur fort allting har gått. Viola som var en liten bebis när jag kom har nu vuxit upp. Hon kan nu gå, prata och bli arg (hon har fått ett himla temperament den här lilla damen.)


Är tacksam över året som gått och ser fram emot ett nytt som ligger framför.


Midsommar i Rutsbo

Midsommarafton spenderades i Rutsbo tillsammans med familjen Nilsson. Vi tillverkade midsommarstång och kransar att ha i håret. Vi åt sill, nypotatis och jordgubbstårta. Vi badade i sjön, spelade spel och dansade runt stången.
En mycket lyckad midsommarafton helt enkelt!


Hjärta sommar


Gud tar aldrig semester och det gör inte Hillsong heller.


C&M

I helgen var det dags för bröllop nummer två. Den här gången huserade vi på Gräsö, en ö i närheten av Öregrund. Jag och Mariella kom dit i fredags eftermiddag för att börja ordna med allt som skulle vara klart inför vigseln dagen därpå.
På fredagkvällen sov vi i en gammal sommarstuga mitt ute i skogen. I min hårde bäddsoffa fick jag sällskap av två småkryp och just där och då undrar man ju verkligen om man kanske har haft lite fel bild av hur det är att vara bröllopskoordinator men något sådant stoppar inte mig.

På lördagen gick vi upp tidigt för att förebereda det sista och när jag satte mig i bilen för att åka hem halv ett på natten hade jag jobbat 16 timmar. Det är inte min kropp van vid så igår kände jag mig helt överkörd.


Temat på bröllopet var svensk skärgård möter Thailand.
Flera ton sand hade används för att få strandkänsla inne i tältet där middagen skulle äga rum. Alla gästerna fick flip-flops att ha på fötterna och lite här och där stod det parasoll utställda som skydd mot solen (var dock ingen sol i Sverige denna dag.)


Vigseln ägde rum i ett båthus en bit bort. Mycket vackert med sång av Fredrik Swahn, känd från bland annat "så ska det låta". Efter vigseln serverades canapéer med Kalixrom samt blåmussla.

Jag åkte som sagt hem vid halv ett på natten men festen höll på till halv sex på morgonen.


I love shopping

Fick ett sms från ÅHLENS om REA-start precis när jag gick ut från kontoret idag. Tänkte att jag kunde svänga förbi eftersom att det ändå ligger precis vid tunnelbanan.
Jag hittade en ny plånbok - precis vad jag behövde, samt en stickad tröja som jag har suktat efter i flera månader men inte velat köpa på grund av priset. Halva priset var det idag, då kunde jag bara inte låta bli.


Happy shopping!


Party


I fredags var vi hemma hos min kära barnflickekompanjon Emma i Käppala.
Det var hon och jag och en hel drös av goa tjejer från Emmas hemstad Katrineholm.
Efter en trevlig stund hemma hos Emma tog vi oss in till Wokhouse och sedan vidare till White room. Det här var sista utgången innan Emma flyttar härifrån, det känns faktiskt väldigt sorgligt men det var en riktigt rolig kväll.


Hillsong Conference i Stockholm


Sveriges nationaldag

Idag är det Sveriges nationaldag vilket innebär att alla, gamla som unga är lediga från så väl skola som jobb. Lisa och Ola är i Spanien denna veckan och har lite semester och jag och mormor Inger tar hand om barnen här hemma.
Idag var Viggo bjuden på bowlingkalas till sin dagiskompis Jack och vi andra var också bjudna på kalas men till barnens kusin Klara som fyllt 8 år. Efter att vi lämnat Viggo i bowlinghallen åkte jag, Inger, Vilda och Viola till Trolldalen för lite tårtkalas. Vädret visade sig från sin bättre sida så vi kunde sitta ute och dricka kaffe och äta smörgåstårta.

Mitt under kalaset kom Martin Stenmark känd från TV-programmet kvällen är din. Jag ska ärligt erkänna att jag så fort jag såg honom kollade efter filmkameror för man har ju sett hur det brukar gå till på programmet så jag trodde först att han skulle överraska Klara som fyllt år men så var inte fallet, han var bara vän till familjen.
Småstadsbo som man är tycker man ju att sådant är jätte roligt. Han var supertrevlig och tog i hand med oss alla och presenterade sig som Martin, borde kännas lite konstigt att göra det eftersom att alla vet vem man är ändå.

På kvällen åkte jag in till stan där jag mötte Jesper, Edvin och Linus som åkt upp hit till stan för en liten snabbvisit. Vi satte oss i Kungsträdgården och åt lite. Det var verkligen packat med folk!


G&S

Lördagen den 2 juni 2012.
Det var dags för mitt första uppdrag som praktikant hos Mariella på WeddingPlanner Stockholm.
Klockan 13.00 hämtade jag upp brudgummen tillsammans med familj och vänner på Strand hotell.
På grund av Stockholm marathon fick vi ta oss till Norrmalmstorg för att hoppa in i taxibilarna som skulle ta oss till vigselplatsen - Ulriksdals slottskapell.

Regnet öste ner och det var ungefär 5 grader varmt (kallt med andra ord) men trots det var alla på strålande humör. Hälften av gästerna kom från England, några från Polen och några var ifrån Sverige - en salig blandning helt enkelt.Efter vigseln åkte alla 104 gäster och brudparet båt till Högberga gård på Lidingö där festen skulle hålla hus. Min uppgift var att köra Mariellas bil till Högberga gård och sedan möta brudparet när de kom med båten så att de kunde gå iväg och fotograferas. Problemet (det blir alltid problem, det har jag fått lära mig nu) var att trafiken stod helt still. En resa som vanligvis skulle tagit mig 30 minuter tog mig nu exakt tre timmar. När jag äntligen kom fram till Högberga gård hade middagen startat och allt kaos vad gäller fotograferande, transporter och  minglande gäster var över och för mig fanns det inte så mycket mer att göra än att sitta ner och få avnjuta lite god mat.

Många av er läsare känner mig och vet att jag länge drömt om att bli bröllopskoordinator och att jag får vara med om det här är fortfarande svårt att greppa för mig. Det är en hel del stress, det är mycket att hålla reda på men mitt i allt fann jag mig själv i att jag inte kunde sluta le. Jag hade en riktigt rolig dag och kväll igår som jag sent kommer glömma.

Sluta aldrig drömma.


RSS 2.0